Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Jouluradio ja Aito Iskelmä käynnistävät joululaulukilpailun

artikkelikuva

16.9.2024

|

artikkeli

Jaa someen

Hei muusikot, musiikintekijät ja säveltäjät! Jouluradio ja Aito Iskelmä etsivät uusia, ennen julkaisemattomia joululauluja. Haluatko tuoda perinteisten joulusävelmien rinnalle jotain uutta ja raikasta? Nyt on tilaisuutesi tuoda sävellyksesi esille!

Jouluradio ja Aito Iskelmä kutsuvat kaikki musiikintekijät osallistumaan joululaulukilpailuun, jossa etsitään uutta, ennen julkaisematonta joulumusiikkia. Joulumusiikilla on keskeinen rooli suomalaisten joulunvietossa, ja kilpailun tavoitteena on rikastuttaa tätä perinnettä uusilla sävelmillä

Jouluradion tehtävänä on edistää suomalaista joulumusiikkikulttuuria. Kanava soittaa monipuolista joulumusiikkia ja tarjoaa alustan uusille tekijöille ja musiikille.

– Jouluradio on aina antanut tilaa uusille tekijöille ja joululauluille. Toivomme, että kilpailu inspiroi pöytälaatikossa piileviä musiikillisia helmiä nousemaan päivänvaloon, kertoo Jouluradion musiikkipäällikkö Joni Hartikainen.

– Aito Iskelmä elää vahvasti kuuntelijoiden kanssa joulun tunnelmassa ja soittaa ensimmäisestä  adventista tapaninpäivään asti 100 prosenttia joulumusiikkia. Joululaulukilpailun avulla haluamme etsiä uusia näkökulmia jouluun ja päivittää myös joulumusiikin tarjontaa, toteaa Aito iskelmän ohjelmapäällikkö Mikko Harjunpää.

Tuomaristo valitsee finalistit, joista yleisö äänestää voittajan. Joululaulukilpailun tuomaristoon kuuluvat Kaiku Entertainmentin toimitusjohtaja Maria Kokko, laulaja, lauluntekijä Janna ja laulaja, lauluntekijä Rebekka Holi, Jouluradion musiikkipäällikkö Joni Hartikainen, Aito Iskelmän ohjelmapäällikkö Mikko Harjunpää. Tuomariston puheenjohtajana toimii Jouluradion vastaava tuottaja Katri Ketola.

Voittajakappale pääsee Jouluradion ja Aito Iskelmän soittolistalle. Katso kilpailun ohjeet.

Jouluradio ja Sanoma Media ovat tehneet kumppanuussopimuksen kausille 2024–2025. Jouluradio on  evankelis-luterilaisten seurakuntien kustantama musiikkimedia, ja sen mahdollistavat seurakunnat ympäri Suomen. Jouluradio ja Kirkko ja kaupunki ovat osa samaa mediaperhettä.

Joululaulukilpailun ohjeet

kehikko

12

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Jouluradio on osa Kirkko ja kaupungin mediaperhettä. Toimituksemme sijaitsee Mall of Triplan Fokus-tilassa. Postiosoitteemme on Kolmas linja 22, 00530 Helsinki.

info@jouluradio.fi