Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Joululaulukilpailun 2024 ohjeet

artikkelikuva

16.9.2024

|

artikkeli

Jaa someen

Jouluradio ja Aito Iskelmä järjestävät Joululaulukilpailun. Tutustu ohjeisiin.

Hei muusikot, musiikintekijät ja säveltäjät! Jouluradio ja Aito Iskelmä etsivät uusia, ennen julkaisemattomia joululauluja – nyt on tilaisuutesi saada sävellyksesi soimaan radiossa. Onko sinulla pöytälaatikossasi tai kovalevylläsi kappale, joka voisi olla tulevien joulujen ikivihreä? Haluatko tuoda perinteisten joulusävelmien rinnalle jotain uutta ja raikasta? Nyt on tilaisuutesi tuoda sävellyksesi esille!

Kilpailun ohjeet:

– Kilpailu on käynnissä 16.9.–31.10. Kilpailukappaleen voi lähettää 31.10.2024 mennessä

– Kappaleiden tulee olla aikaisemmin julkaisemattomia joululauluja. Kappaleen tulee olla laulettu ja tuotannollisesti korkeatasoinen ja radiosoittoon soveltuva.

– Kappaleet lähetetään vain ja ainoastaan sähköisesti wav-muodossa tällä lomakkeella Jouluradioon. Avaa lomake.

– Kilpailun tuomaristo käy läpi kappaleet ja valitsee viisi finalistia. Finalistikappaleet soivat Jouluradiossa ja Aito Iskelmässä. Kappaleet ovat kuunneltavissa myös netissä. Voittajakappale pääsee Jouluradion ja Aito Iskelmän soittolistalle.

– Kilpailuun lähetettyjä demoja ei palauteta. Emme maksa niistä korvauksia tai vastaa sellaisista kuluista ja palkkioista, jotka aiheutuvat kilpailuun lähetetyn materiaalin tuotannosta.

– Jouluradiolla ja Aito Iskelmällä on oikeus käyttää kilpailuun lähetettyjä materiaaleja kilpailun yhteydessä kaikilla tavoilla, mukaan lukien somessa ja kilpailun markkinoinnissa sekä kilpailun aikana tuotetuissa ohjelmissa ja muissa julkaisuissa välitystavasta riippumatta ilman alueellista tai ajallista rajoitusta.

– Kilpailuun valittujen esiintyjien tulee tehdä kilpailuun liittyviä some-, pr- ja markkinointisisältöjä. Pääasiassa kännykällä tehdyt materiaalit riittävät.

– Tuomaristo valitsee viisi finalistia, joista yleisö äänestää voittajan 18.11. –1.12.2024. Myös tuomaristo valitsee suosikkinsa.

– Voittaja julkistetaan 3.12.2024, jonka jälkeen kappale saa soittoaikaa Jouluradion kanavilla ja Aito Iskelmässä.

– Lisätiedot ja kysymykset: info@jouluradio.fi

Joululaulukilpailun tuomaristossa ovat Kaiku Entertainmentin toimitusjohtaja Maria Kokko, laulaja ja lauluntekijä Janna, laulaja ja lauluntekijä Rebekka Holi, Jouluradion musiikkipäällikkö Joni Hartikainen ja Aito Iskelmän ohjelmapäällikkö Mikko Harjunpää. Tuomariston puheenjohtajana toimii Jouluradion vastaava tuottaja Katri Ketola.

Jouluradio ja Sanoma Media ovat tehneet kumppanuussopimuksen kausille 2024–2025. Jouluradio on  evankelis-luterilaisten seurakuntien kustantama musiikkimedia, ja sen mahdollistavat seurakunnat ympäri Suomen. Jouluradio ja Kirkko ja kaupunki ovat osa samaa mediaperhettä.

kehikko

10

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Jouluradio on osa Kirkko ja kaupungin mediaperhettä. Toimituksemme sijaitsee Mall of Triplan Fokus-tilassa. Postiosoitteemme on Kolmas linja 22, 00530 Helsinki.

info@jouluradio.fi